dimecres, 8 d’octubre del 2008

Tornem-hi

Dimecres, 8 d’octubre, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó ens vàrem trobar els membres del “Club de Lectura Juvenil” de la ciutat d’Amposta per segon curs consecutiu.

Va ser una sessió en què vàrem tenir la primera presa de contacte, després de les vacances d’estiu: salutació, presentació de cadascú i comentari d’una de les lectures realitzades aquest estiu (vàrem portar el llibre de les lectures d’aquest estiu que més ens havia agradat). Els assistents van ser obsequiats per la Biblioteca Comarcal amb un detall, com a record d’aquesta primera trobada.

Participen en aquest Club: l’àrea Infantil i Juvenil de la Biblioteca Comarcal, alumnes dels CEIP, alumnes del col·legi Sagrat Cor i alumnes dels IES d’Amposta. L’assistència a aquest Club ha estat molt sol·licitada, per la qual cosa hem format dos grups: - 1r grup: alumnat de 6è de Primària i 1r d’ESO

- 2n grup: alumnat de 2n d’ESO

La propera sessió continuarà essent a la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó en les dates i la lectura del llibre que s’indiquen a continuació:

- 1r grup: 10-12-08, “Frena, Càndica, frena! de Maite Carranza

- 2n grup: 17-12-08, “La foscor blanca” de Geraldine McCaughrean

NO HI FALTEU! ENS HO PASSAREM MOLT BÉ!